Blogarchívum

Oldalak

2010. szeptember 1., szerda

Ausztria Annaberg felett a hegyekben

Käse-Spätzle Ezt az ételt szinte mindenki megkóstolja aki erre jár a mi galuskánk unoka testvére. Itt az elkészült nokedlit, zsiradékon erre felé vajon megpirított hagymán felforrósítják , majd többféle reszelt sajttal, sóval, petrezselyemmel, borssal hintik meg. A kitűnő minőségű
Bergkase, olyan finommá és laktatóvá teszi, hogy A síelők fő fogása is lehet. Én sok helyen ettem már , de ilyen magasan még soha sem. Megkérdeztem a menedékház tulajdonosát, aki ezen kívül még több száz tehenet is tart Ausztria legmagasabb hegyi legelőjén, és a tejből sajtot készít. Hogy ide az "Isten háta mögötti "helyre hogyan találnak ide a vendégek? Azt válaszolta: tudod a családunk több mint 400 éve itt él , az emberek valahogy tudják, hogy kik vagyunk és hol van az a hely.
Posted by Picasa

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése